Blog

Top 5 idei pentru organizarea unui team building

Jocuri Team Building

Ești în căutarea unor programe de teambuilding și traininguri pentru angajați, ca să crești motivația și engagementul oamenilor din companie? Îți prezentăm în continuare cele mai bune idei pentru organizare de teambuilding-uri atractive, interesante, instructive și eficiente. Inspiră-te din sugestiile noastre, ca să aduci împreună generația X, millennials și GenZ, în activități de echipă antrenante și recreative.

Fie că te gândești la un teambuilding outdoor sau un teambuilding indoor, îți oferim programe de tip icebreakers precum jocuri șarade, office celebrity, breaking barriers sau boom whackers, care să “spargă gheața” și să creeze o atmosferă adecvată activităților individuale, pe grupuri sau echipe,

Întreceri sportive pentru un teambuilding în aer liber

Cele mai spectaculoase întâlniri cu oamenii din companie sunt cele organizate în natură. Programează un teambuilding în aer liber, ca să combini activitățile sportive cu programele de consolidare a spiritului de echipă. Angajații din diferite departamente vor interacționa într-un cadru informal și se vor simți relaxați, dar în același timp își vor putea manifesta spiritul competitiv.

Poți să alegi diferite întreceri sportive, de exemplu Boat Race, Ability & Fun Games, sau alte tipuri de teambuilding sportiv, pentru colaborare, distracție și motivare, încurajare între colegi, dezvoltarea spiritului fair play.

 

teambuilding intreceri cu barca

 

Jocuri outdoor pentru teambuilding pe echipe

Întâlnirile în aer liber între colegi pot fi organizate și sub formă de jocuri interactive, în spații special amenajate pentru activități de tip Survival Camp, unde angajații firmei învață să se adapteze la noi provocări și să găsească împreună soluții, contratimp, pentru victoria echipei din care fac parte.

Ai la dispoziție teme variate, de la The Boot Camp și Catapulte Medievale, până la jocuri retro, de tip Nostalgia Games. Poți să variezi activitățile de teambuilding outdoor cu programe inedite, precum Minute to Win It, preluat dintr-un show de televiziune de mare succes. Iar atmosfera va fi una de petrecere, dacă alegi Let’s Dance, un teambuilding în pași de dans, ce stimulează creativitatea, cooperarea și exprimarea liberă a personalității fiecărui om din echipă.

Teambuilding tip escape room

O idee excelentă pentru team building outdoor sau indoor este escape room, ce oferă aventuri diverse, în care jucătorii sunt prinși într-o cameră, din care trebuie să iasă într-un timp stabilit, prin rezolvarea unor mistere, puzzle-uri, probleme de logică și alte probe atractive și interesante. Poți să alegi dintr-o gamă largă de oferte teambuilding escape room, în funcție de obiectivele pe care le-ai setat pentru angajații tăi: problem solving, stimularea creativității, time management, leadership ș.a.

Combină activitățile escape room cu teambuilding-uri de tip Creative Reaction sau (Non) Digital Treasure Hunt, ca să creezi întâlniri de echipă memorabile, în care oamenii să interacționeze eficient și să-și dezvolte abilitățile de comunicare.

teambuilding, articole de petrecere

 

Teambuilding cu jocuri de societate și filme

Dacă te-ai gândit la un teambuilding remote sau la întâlniri indoor (la sediul firmei sau în locuri special amenajate pentru activități de training și petrecere a timpului liber), îți oferim idei originale pentru grupuri de diferite mărimi, în funcție de specificul companiei tale.

Specialiști HR, team leaders, manageri, coordonatori – formați echipe de lucru și alegeți împreună cele mai potrivite teme de teambuliding cu jocuri de societate și filme: Live Charades, ca în copilărie, dar cu întrebări adaptate la organizația din care faceți parte sau Corporate Office Trivia, pentru un test de cunoștințe despre firmă, colegi, cultură profesională.

Jocurile de firmă pot fi și de tip Human Bingo sau pot avea un plus de distracție la Corporate Speed Dating ori Experience Your Senses, pentru un networking amuzant, plin de energie și umor. Cauți ceva nou pentru întâlnirile de echipă? Alege City Build, ca să realizați un oraș al companiei voastre sau Media Productions, pentru un film original, pe baza valorilor, viziunii și misiunii pe care o are organizația unde lucrați.

Activități recreaționale (hobby) pentru teambuilding pe echipe

Este importantă colaborarea cu specialiști în organizarea de teambuiding-uri, facilitatori cu experiență, care să ofere cele mai bune idei și să găsească locațiile potrivite, în funcție de anotimp, tema aleasă, mărimea echipei, specificul firmei, bugetul alocat pentru teambuilding.

Astfel poți să alegi activități diverse, care se pot desfășura live, remote sau în mod hibrid. Surprinde-i plăcut pe angajații din firmă, oferindu-le de fiecare dată ceva nou în cadrul întâlnirilor de echipă. Alege ieșiri în oraș, cu distracție și aventură, de exemplu Fun Casino Night. Organizează o petrecere de tip Cocktail Challenge sau un jam session Drumming, cu entuziasm, energie și cooperare între toți membrii “orchestrei”.

Descoperă talentele artistice ale oamenilor din firmă la teambuildinguri de tip T-Shirt Design, Graffiti Guru sau Haka Dance. Oferă-le momente de relaxare, cu activități recreaționale care combină hobby-uri diverse: arta culinară (Chocolate Factory, Team Cooking, Food Truck Festival), board games, darts sau puzzle (Indoor Ability & Fun Games).

Inspiră-te din ideile prezentate și alege teme variate pentru teambuilding-uri reușite. Poți să programezi aceste întâlniri și traininguri de echipă pe toată durata anului sau să le asociezi unor sărbători. Ai la dispoziție variante clasice sau adaptări moderne, după filme și seriale la modă. Colaborează cu specialiști în organizarea evenimentelor corporate, creatori de experiențe unice în echipă și mentori dedicați dezvoltării organizaționale și personale. Vei beneficia de servicii profesionale de training, teambuilding, entertainment și travel support.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *