Black Friday Hacked - Activitate Team Building Indoor

Black Friday Hacked : Cine nu a auzit despre Black Friday?

Black Friday este mai mult decât o simplă zi de reduceri, este un fenomen global care transformă comportamentul cumpărătorilor și al comercianților deopotrivă. Însă, în această zi de febrilitate comercială, se ascunde și o latură mai întunecată, Black Friday fiind moment propice pentru hackeri să își desfășoare activitățile.

„Black Friday Hacked" este o activitate de team building indoor inedită, concepută pentru a stimula creativitatea, cooperarea și spiritul proactiv al participanților. În acest joc, fiecare membru al echipei are un rol esențial în prevenirea fraudelor în timpul celei mai aglomerate perioade de vânzări a anului, Black Friday. Utilizând tehnologia și abilitățile de rezolvare a problemelor, participanții sunt implicați într-o cursă contra-cronometru pentru a proteja cumpărătorii și a contracara încercările răufăcătorilor.

OBIECTIVE ACTIVITATE TEAM BUILDING INTERIOR: Black Friday Hacked

Beneficiile acestei activități sunt multiple. 

Jocul stimulează și îmbunătățește performanța echipei, fiind încurajată și creativitatea în momentul în care echipele trebuie să găsească soluții rapide și eficiente la provocările apărute. De asemenea, cooperarea, entuziasmul și energia sunt absolut obligatorii pentru succesul în această activitate, contribuind, în același timp, la consolidarea echipei.    

Acceptă provocarea și află mai multe detalii despre cum poți participa alături de colegii tăi! Echipa noastră de profesioniști TeamLink îți răspunde cu drag la întrebări. 

Pentru alte detalii suplimentare despre desfășurarea jocurilor de team building interior și beneficiile acestora, contactează-ne la numărul de telefon 0748 88 23 23 sau pe adresa de email office@teamlink.ro!

OBIECTIVE

  • Stimularea creativității
  • Cooperare
  • Entuziasm și energie
  • Consolidarea echipei

 

PREGĂTEȘTI UN NOU EVENIMENT?
INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!