Motto-TeamLink
Despre Team Link

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Noi suntem TeamLink, specialiști în organizarea evenimentelor corporate, creatori de experiențe unice în echipă și mentori atunci când vine vorba de motivația și engagementul angajaților tăi.

CE FACEM NOI

Organizăm cu succes activități personalizate de teambuilding pentru companii. De la munte până la mare, în oraș, la sediul companiei tale sau chiar remote, desfășurăm activități de teambuilding și team bonding ce vor motiva și energiza întreaga echipă.

Planificăm și organizăm evenimente pentru grupuri mici de 10+ participanți, dar și evenimente de mare amploare de peste 500 de persoane, toate adaptate nevoilor și obiectivelor tale.

Fie că ne adresăm membrilor executivi, echipelor de proiect, team leaderilor sau organizăm un eveniment pentru întreaga organizație, dispunem de o gamă largă de concepte indoor, outdoor, entertainment și icebreakers.

Despre Team Link
Despre Team Link

TEAMLINK - PARTENERII TĂI ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR

Pentru o experiență memorabilă, ai nevoie de o echipă cu adevărat specială ce poate pune în aplicare orice idee.

Avem o mulțime de concepte și soluții inovatoare pentru evenimentul tău. Fie că îți dorești o jumătate de zi sau o zi întreagă de activități, o petrecere tematică sau doar câteva ore de distracție, echipa TeamLink va face din evenimentul tău o experientă unică și memorabilă.

ECHIPA TEAMLINK

Team Building TeamLink Team Andrei
Andrei

MANAGING PARTNER - TEAM BUILDING | TEAMLINK

Sunt Andrei și ceea ce fac este pasiunea mea! Consider că după ani de zile în care am încercat să îmi descopăr propria pasiune, am reușit. Consider cu tărie faptul că a îmbina pasiunea cu munca poate nu poate avea decât un rezultat fain. Sunt o persoană ambițioasă, devotată și curajoasă, gata să îți aducă un zâmbet pe buze.

Team Building TeamLink Team
Mihnea

MICE MANAGER- TEAM BUILDING

Sunt Mihnea și consider că după 15 ani de căutări, am găsit job-ul în care simt că nu am muncit o zi, deși poate au fost zile în care am ”trudit” mai mult de 12 ore. Au fost 15 ani frumoși de căutări, de dezvoltare continuă și reinventare. Primii 10 ani din carieră i-am petrecut într-o corporație din industria asigurărilor de sănătate, în zona de operațiuni. Acum 5 ani am renunțat la confortul unui birou convențional și mi-am mutat activitatea în zona de teambuilding și training.

Team Building TeamLink Team
Narcis

PROJECT MANAGER – TEAM BUILDING

6+ years of experience in organizing and implementing outdoor activities for individual and corporate clients. Highly knowledgeable when it comes to implementing new teambuilding solutions due to his excellent first-hand experience in structuring and building adventure parks.
Facilitated 150+ teambuilding events for groups up to 200 participants.
Certifications – Industrial Climber, Basic Life Support.
Team Building TeamLink Team
EDUARD SERBANESCU

PROJECT MANAGER | TEAMLINK

6+ ani de experiență în implementarea activităților în aer liber. Experiență practică excelentă în construirea de parcuri de aventură, mai ales că sculptura în lemn este unul dintre principalele sale hobby-uri.
A facilitat peste 100 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 150 de participanți.
Atestări – Alpinist industrial, Suport vital de bază, Instructor de sporturi de iarnă.
Radu
RADU

PROJECT MANAGER – TEAM BUILDING

Cu un ochi pentru orice perfect (lumină, unghi, distanță, cum vrei să spui), Radu este păstrătorul tuturor amintirilor noastre adunate în timpul fiecărui eveniment. Fotografiile sale surprind momentele intense pe care le trăiesc participanții, dar și pe cele de neuitat pe care doar spontaneitatea le aduce la viață.

Team building team
LAURA

TRAINER – TEAM BUILDING | TEAMLINK

Sunt Laura și sunt foarte pasionată de ceea ce fac. După mulți ani de lucru prin multinaționale, am ales să îmi urmez propriul drum și nu regret nicio secundă decizia luată.

Silvestru
SILVESTRU

TRAINER – TEAM BUILDING

Sunt Silvestru, un tânăr trainer cu experiență, gata să ofere tot ceea are mai bun. După ani de lucru în multinaționale, sunt mândru să afirm faptul că mi-am găsit calea potrivită și că am ajuns să lucrez din pasiune.

Iulia
IULIA

TRAINER – TEAM BUILDING | TEAMLINK

Din pasiune pentru a îndruma alte persoane, am început cu mare drag de a călăuzi pași spre a-ți atinge pasiunea.

Ramona
RAMONA

SALES CONSULTANT- TEAM BUILDING

Recent îndrăgostită de ceea ce are de oferit această industrie, Ramona a decis să facă rapid o întorsătură profesională și să-și construiască o carieră în serviciile B2B.

Andra
ANDRA

SALES CONSULTANT – TEAM BUILDING | TEAMLINK

A face parte din efortul de a înțelege cum putem sprijini mai bine companiile în crearea de echipe mai puternice este ceea ce o face să simtă că nu este prea mult în această linie de afaceri.

Andreea
ANDREEA PAVALASCU

SALES CONSULTANT – TEAM BUILDING | TEAMLINK

Cunoscut în diverse domenii de afaceri datorită experienței sale anterioare de peste 10 ani în mai multe industrii.
Ingenioasă și dornică să ducă orice inițiativă sau proiect la nivelul următor, Andreea s-ar putea să nu doar ia o notă mentală a unui moment memorabil, ci mai degrabă să surprindă o fotografie instantanee a acestuia, deoarece fotografia este ceva ce îi place în mod deosebit să facă.
A facilitat peste 80 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 150 de participanți.
Mircea
MIRCEA

SALES CONSULTANT- TEAM BUILDING

Cei peste 10 ani de experiență anterioară în vânzări au fost punctul de plecare al unui nou capitol în cariera lui Mircea, când a trecut la această industrie foarte plină de satisfacții.
Căutând constant să se perfecționeze atât la nivel profesional, cât și personal, poate înțelege cu ușurință nevoile specifice și dinamica complexă a echipei și poate personaliza programe personalizate.
A facilitat peste 30 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 200 de participanți.
Stefan
STEFAN

TRAINER – TEAM BUILDING

10+ ani de experiență în organizarea de programe complexe de teambuilding corporative. Cunoștințe extinse despre protocoale complexe de securitate și ghiduri tehnice pentru orice program de aventură.
A facilitat peste 350 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 300 de participanți.
Certificari – Alpinist Industrial, Suport Vietal de Baza, Ghid Local / National / Montan certificat.
Remus
REMUS

TRAINER – TEAM BUILDING

Un fundal de inginerie se potrivește atât de bine cu activități în aer liber, sport și natură. De aici să descoperi treptat că acesta ar putea fi modul tău ideal de viață (profesional vorbind) este doar un mic pas pe care l-a făcut Remus.
A facilitat peste 50 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 50 de participanți.
Adrian
ADRIAN SEBENI

TRAINER TEAM BUILDING – TEAMLINK

Pasiunea lui pentru munți și natura sălbatică nu are limite, nici măcar cerul, deoarece zborul este probabil următorul lucru cel mai bun al lui. Adrian are o vastă experiență în ceea ce privește situațiile de salvare montană și peșteră și învață oamenii cum să cucerească cerul cu parapanta, să schieze în timpul iernii, să se scufunde sau chiar să ofere suportul vital de bază dacă este necesar.
Atestări – Instructor de Parapantă, Paramedic, Tehnici Alpine de Speologie, Instructor Sporturi de Iarnă, Curs de scufundări în apă deschisă.
Cristian
CRISTIAN TOMESCU

TRAINER TEAM BUILDING | TEAMLINK

Cu o experiență de peste 15 ani în industria serviciilor, Cristian a văzut totul când vine vorba de evenimentele noastre. Întotdeauna minuțios atunci când lucrezi cu oamenii, plin de resurse și asigurându-te că toată lumea știe ce să facă atunci când implementează cele mai căutate activități de aventură. A facilitat peste 150 de evenimente de teambuilding pentru grupuri de până la 250 de participanți. Certificari – Alpinist Industrial, Suport Vietal de Baza, Ghid Local / National / Montan certificat.

Radu
RADU

TRAINER – TEAM BUILDING

Pasiunea de a-i ajuta și pe ceilalți pentru a ajunge unde a ajuns și el, este ceea ce i-a călăuzit pașii lui Radu. Pasiunea și devotamentul sunt principalele sale arme în a-și atinge scopurile. Munca este o pasiune, doar ceea ce face este și ceea ce îi place.

Claudia
CLAUDIA

TRAINER TEAM BUILDING – TEAMLINK

Pe lângă faptul că este o fire veselă, Claudia este și o fire tare muncitoare și ambițioasă. Doar ambiția și curajul sunt armele principale care au ajutat-o să ajungă în vârf.