fbpx

+40 725 739 860

Bucharest, Mihai Eminescu Str. No. 37, RO

Mon - Fri 8 :00 - 17:00

office@teamlink.ro

Top

TeamLink - Building TEAMs one LINK at a time.

SĂ FACEM CUNOȘTINȚĂ

Noi suntem TeamLink, specialiști în organizarea evenimentelor corporate, creatori de experiențe unice în echipă și mentori atunci când vine vorba de motivația și engagementul angajaților tăi.

CE FACEM NOI

Organizăm cu succes activități personalizate de teambuilding pentru companii. De la munte până la mare, în oraș, la sediul companiei tale sau chiar remote, desfășurăm activități de teambuilding și team bonding ce vor motiva și energiza întreaga echipă.

Planificăm și organizăm evenimente pentru grupuri mici de 10+ participanți, dar și evenimente de mare amploare de peste 500 de persoane, toate adaptate nevoilor și obiectivelor tale.

Fie că ne adresăm membrilor executivi, echipelor de proiect, team leaderilor sau organizăm un eveniment pentru întreaga organizație, dispunem de o gamă largă de concepte indoor, outdoor, entertainment și icebreakers.

TEAMLINK- PARTENERII TĂI ÎN ORGANIZAREA EVENIMENTELOR

Pentru o experiență memorabilă, ai nevoie de o echipă cu adevărat specială ce poate pune în aplicare orice idee.

Avem o mulțime de concepte și soluții inovatoare pentru evenimentul tău. Fie că îți dorești o jumătate de zi sau o zi întreagă de activități, o petrecere tematică sau doar câteva ore de distracție, echipa TeamLink va face din evenimentul tău o experientă unică și memorabilă.

link

Activități cu scop bine definit

link

Programe adaptate obiectivelor agreate

link

99+ activități captivante

link

Partenerii pe care poți conta

link

Facilitatori potriviți pentru echipa ta

link

Profesioniști în event management